Kompas Travel: Туристички работник

  • Објавен пред 3 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 17.02.2017
  • Позиција: Останато

T.A KOMPAS TRAVEL има потреба од шалтерски работник - 1 извршител со или без работно искуство.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • ВСС,
  • одлично познавање на англиски јазик (познавање на други странски јазици би се сметало за предност),
  • возачка дозвола Б категорија.

Е-ПОШТА: info@kompastravel.mk

 

КЛИКНИ