Работа за столари, монтери и општи работници

Потребни се столари-монтери и општи работници во новоотворена фирма за производство на мебел, со и без работно искуство.

Фирмата се наоѓа во населба Драчево,Скопје, во близина на погонот на Marles.

КЛИКНИ