Дистрибутер

Фирма во прехрамбената индустрија има потреба од дистрибутер за реонот во Скопје,

Апликации исклучиво на маил ,,vrabotuvanjeaneta@yahoo.com со ознака ,,за дистрибутер,,

Плата по договор

 


 

КЛИКНИ