Front-End Developer

  • Објавен пред 4 месеци
  • Mysoft Advanced Technologies
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер

Активни огласи од Mysoft Advanced Technologies:

Back End Developer - Web Developers - Front End Developer

(преземи го огласот како слика)

Front-End:

-Потребно знаење: CSS,HTML,JavaScript->jQuery,Magento(Се останато ви се брои како предност)

-Работно Искуство се брои како Предност

-Јазици: Задолжителен:Македонски или Албански, Предност:Англиски,Германски.

КЛИКНИ