Имаме потреба од дечко за достава на пратки во големопродажба на територија на Скопје со скутерче.

  • Објавен пред 3 месеци
  • Мегамобил
  • Активен до 21.06.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од дечко за достава на пратки во големопродажба на територија на Скопје со скутерче. Треба да поседува валиден возачки документ. Работно време од 10.00 до 18.00 .Пријавен и осигуран.

КЛИКНИ