KARIERA.mk настаниGoogle Marketing Workshop

10 Feb, Marriott Hotel Skopje

Учи од најдобрите! Дојди на еднодневниот workshop каде предавач ќе биде Директорката на Google маркетинг платформата во Турција! Совладај ги најактуелните теми за рекламирање на Google и биди СЕРТИФИЦИРАН професионалец во оваа област!

Повеќе информации на 078 479 306

Мора да се најавите/регистрирате пред да купите карта.

» Купи карта за 9.990 ден.

* во цената не е вклучен ДДВ

Претходни настани

барај огласи за вработување » барај останати огласи »