Персонализирана услуга за ТВОЈАТА кариера!

MojaKARIERA
ЧЛЕНСКА КАРТААктивирај:   BASIC: 0 ден.   PRO: 590 290 ден.

* цените се за членарина од 1 година

Што добивате со MojaKARIERA:

Препорака кај компаниите! BASIC

Вашето CV ќе биде директно препорачано до компаниите за каде би соодејствувало. KARIERA.mk има одличен партнерски однос со многу компании од државава па така со ова вашата потрага по совршеното работно место ќе биде многу побрза.

Професионална проверка на вашето CV! PRO

Тимот на KARIERA.mk е составен од професионалци кои секојдневно прегледуваат огромен број на CV-а. Со купување на картичката добивате персонализирана проверка на вашето CV и сугестии за промени и корекции со цел ваше претставување во најдобро светло пред потенцијалниот работодавец.

Видео обука за вештини за вработување! BASIC

Видео обуката е нов продукт кој е наменет за сите оние кои детално сакаат да се запознаат со целокупниот пат со вработувањето. Преку 3 часовна обука со лекции ќе научите повеќе за правилно составување на CV и мотивациско писмо, правилна подготовка за интервју како и детали за правилно пребарување на работни огласи кои одговараат на вашите потреби.

Сертификат за обуката! PRO

На крајот од обуката, секој корисник на картичката се здобива со сертификат за завршена обука за вештини за вработување.

Платена пракса од 20 часа неделно! PRO

KARIERA.mk ќе ве препорача и ќе се обиде да ви обезбеди платена пракса која би траела неколку месеци а би била најмалку 20 часа неделно. Ова е одлична можност за да почнете да работите.

Попусти во над 200 компании! PRO

Ексклузивна можност за одобрени попусти до -40% кај нашите долгогодишни партнери во различни индустрии: ресторани, продавници, хотели и многу други бенефити!

Стручни текстови и совети за кариерен развој! PRO

Достапност до содржини за кариерен развој и се она што е популарно и важно во бизнис светот денес. Дополнително достапност до најкористените темплејти на договори, барања, изјави во секојдневното работење и функционирање

600 денари ваучер за промовирање на KARIERA.mk огласи! PRO

Овие 600 денари може да ги искористите за промовирање на огласи за недвижности, возила, елекнтроника... објавени на KARIERA.mk.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »