Промовирани огласи »

Еден квартал од 2024та е веќе зад нас, па затоа тимот на КАРИЕРА.мк сметаше дека би било интересно да направиме една кратка анализа за она што се случуваше на пазарот на труд во изминатите 3 месеци.

Во продолжение, кратка HR scann анализа со интерсни податоци:

Промовирани огласи »

Социјалните медиуми се одличен начин да ги надградите своите бизнис стратегии и да го зголемите вашиот бренд.

Еве неколку придобивки кои може да ги нудат социјалните медиуми за вашиот бизнис:

  • Зголемување на свесноста за брендот

Социјалните медиуми ви овозможуваат да го споделите вашиот бренд со милиони луѓе ширум светот, што ќе ви помогне да ги зголемите своите публики и да се развивате.

  • Комуникација со клиентите 

Преку социјалните медиуми може да комуницирате директно со вашите клиенти. Ги слушате нивните прашања, коментари и загрижености и да одговарате веднаш. Ова овозможува посилна врска со вашата клиентела.

  • Целосно насочен маркетинг

Социјалните медиуми овозможуваат да ја таргетирате вашата публика според нивните интереси, демографија и поведенија. Ова значи дека можете да креирате персонализирани рекламни кампањи кои ќе бидат поефикасни во привлекувањето на ваши клиенти.

  • Анализа на податоци и споредба со конкуренцијата

Социјалните медиуми обезбедуваат детални аналитики за вашата активност и ангажман на мрежата. Исто така, може да ги споредите вашите резултати со конкурентите за да се види што функционира најдобро и како можете да се подобрите.

  • Генерирање на трафик кон вашата веб-страница или продавница

Со соодветно креирани постови и реклами, можете да ја насочите вашата публика кон вашата веб-страница или онлајн продавница, што може да резултира во поголем број на продажби

  • Истражување на трендовите и новостите

Социјалните медиуми ви овозможуваат да ги следите трендовите и новостите во вашата индустрија, што ви овозможува да останете релевантни и конкурентни.

Со справување со овие придобивки и правилно користење на социјалните медиуми, вашиот бизнис може значително да напредне и да стапи во интеракција со поголем број на луѓе.

Промовирани огласи »

КARIERA Triumph Talks во организација на KARIERA.mk и Brain Tree - Neuro-Business Training Center. 

Разговори со успешни луѓе од нашето опкружување!

Како наш седми гостин ви ја преставуваме Билјана Чкламовска - раководител на правен сектор и човечки ресурси во ХТЛ Македонија со нејзината инспиративна успешна приказна.

Доколку сте во потрага по инспирација, мотивација и практични совети KARIERA Triumph Talks е точното место каде што ќе го пронајдете сето ова.

Промовирани огласи »

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 198 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

104 непрописно паркирани возила биле отстранети со помош на специјалните возила „Пајак“, додека 94 возила кои биле затекнати во резидентни зони и биле санкционирани со поставување на механичко средство „Блокатор“.

ЈП ПОЦ и Општина Центар континуирано ќе ја спроведуваат оваа мерка со цел да се доведе во ред сообраќајниот хаос и проблемот со непрописното паркирање на комерцијалните и резидентните паркиралишта и улици на територија на Општина Центар, потсетуваат надлежните. 

Повеќе вести...
барај огласи за вработување » барај останати огласи »