Просечен број на импресии дневно: 40.000.

- 5 ПР текстови, 1 видео интервју и 2 текстуални интервјуа – 12.000 ден. / 200 EUR
- 5 ПР текстови – 8.000 ден. / 130 EUR

(објавени на веб сајтот, промовирани на социјалните медиуми, испратени во newsletter до корисниците и фирмите)

* за нарачки над 300 EUR ќе биде одобрен дополнителен попуст

барај огласи за вработување » барај останати огласи »