ОПЕРАТОР ВО ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕС

Лацталис МК Млекарница ДООЕЛ Битола има потреба од:

 

Оператор за технолошки процес, со работно место во Битола

 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование,

 

Лични карактеристики:

  • Одговорност,
  • Работа во тим.

 

Нудиме:

  • Пријатна работна атмосфера,
  • Редовни примања.

 

Сите заинтересирани кандидати, ги замолуваме да ги испратат своите CVa преку копчето „Аплицирај“

 

КЛИКНИ