Junior Developer

 • Објавен пред 11 месеци
 • ТАБЕЛЛАРИУС
 • Активен до 13.08.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Како Junior Developer ќе работиш со тим за развивање на иновативно софтверско решение. Ти си некој што сака да пишува код и е само-мотивиран да работи во предизвикувачка старт-ап средина.

Потребни вештини:

 • Солидно познавање на PHP и MySQL;
 • Познавање на JavaScript, JQUERY, HTML5, XML, CSS, OOP;
 • Напреден англиски јазик, говорен и пишан;
 • Добри комуникациски и меѓучовечки вештини.
   

Посакувани вештини:

 • Познавање на Laravel ќе се смета за предност;
 • Познавање на Linux ќе се смета за предност;
 • Претходно искуство со проекти е плус, иако не е задолжително;
 • Диплома во Компјутерски Науки и Инженерство, или поврзани ИТ дисциплини.
   

Нудиме:

 • Флексибилно работно време;
 • Соодветна и редовна заработувачка;
 • Континуирано учење, тренинг и професионален раст;
КЛИКНИ