Боинтсофт вработува PHP Web Developer

 • Објавен пред 9 месеци
 • Боинтсофт
 • Активен до 15.10.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Боинтсофт има потреба од PHP Web Developer, со предходно искуство во:

 • PHP,
 • MySql,
 • Javascript,
 • jQuery,
 • HTML,
 • CSS. 

Доколку има заинтересирани испратете CV или кратка биографија на: bojan@bointsoft.com

 

КЛИКНИ