.NET Full Stack Developer

 • Објавен пред 11 месеци
 • EntireLogic
 • Активен до 16.01.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

EntireLogic има потреба од искусни .NET програмери за развој на нови продукти, како и одржување и надоградба на постоечки решенија за клиенти во Македонија и во странство (Европа и Америка). 

Бараме Full-stack developer, со солидно искуство  и познавање на следните технологии:

 

 • ASP.NET MVC
 • MS SQL
 • WCF / Web API
 • ASP.NET Core
 • JavaScript. jQuery, Bootstrap
 • Angular
 • Xamarin - предност

Доколку имате искуство со овие технологии, ве молиме да не контактирате на маил: info@entirelogic.com

КЛИКНИ