Рецепционер,келнер,готвач,помошник готвач

"Хотел Скопје" има потреба од вработување на лица квалификувани со минимум ССС,познавање на Англиски јазик (познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност). Работно искуство во дејноста минимум една година.

Отворени работни позиции:

-Рецепционер

-Келнер

-Готвач

-Помошник готвач

Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето на нашата и-меил адреса: info@hotelskopje.mk

КЛИКНИ