АГЕНТ ЗА НЕДВИЖЕН ИМОТ

  • Објавен пред 12 месеци
  • ФЛОКС КМ ДООЕЛ
  • Активен до 08.12.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Агенција за недвжности има потреба од агент за недвижен имот.

Вработување на неопределено време.

Задолжителна возачка дозвола - Б категотија (активен возач)

Вашето CV испратете го на: floks_km@yahoo.com

 

Контакт: 078/405-439 - Сандра

КЛИКНИ