Сервисер Биротехничар

  • Објавен пред 11 месеци
  • КОНИ-КОПИ
  • Активен до 14.09.2017
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Се бара Техничар за сервисирање на Биротехничка опрема: Копири, Принтери, Скенери, Плотери, МФУ...

Минимални потребни услови:

1. Ентузијаст со воља за работа и учење

2. Познавање Англиски Јазик

3. Познавање на работа на компјутер (WinOs, MacOS, Office)

4. Афинитет кон Информатички и Графички технологии

5. Возачка дозвола Б категорија

CV на: info@koni-copy.com.mk

КЛИКНИ