Архитект

  • Објавен пред 2 недели
  • Медал Бим ДООЕЛ
  • Активен до 18.06.2021
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Битола

MEDAL BIM е во потрага по: BIM MODELLER
Потребни квалификации:
• Искуство со техничка документација и 3Д моделирање;
• Пожелно со завршен архитектонски факултет;
• Високо професионален однос;
• Познавање на Autodesk REVIT Architecture;
• Одлично познавање на англиски јазик;
• Подготвеност за тимска работа.

Доколку сте заинтересирани, испратете го вашето CV на  medalbim@yahoo.com најдоцна до 11.06.2021.
*Ќе бидат контактирани само кандидатите кои влегуваат во потесен круг на селекција.