Австриска компанија вработува

  • Објавен пред една недела
  • ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ
  • Активен до 19.10.2019
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

Австриска компанија има потреба од:

1 книговодител со работно искуство

1 административен работник, предност владеење на Германски јазик

текстилни инжинери со и без работно искуство

20 шивачи со и без работно искуство

10 рачни работници

Телефон за контакт 076 493 631, 075 344 492

КЛИКНИ