Стани Google Ads експерт од светски рамки

 • Објавен пред 5 месеци
 • LeanSEM
 • Активен до 11.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Сите сме создадени еднакви, но не сите добиваме еднакви можности. LeanSEM дава еднаква можност на сите амбициозни и талентирани Македонци.

LeanSEM е дигитал маркетинг агенција што работи за американски компании со месечни PPC буџети од $50,000-$1,000,000. Не сме газди што ти наредуваат што да правиш, ние сме ментори што ти посочуваат како да успееш, бидејќи сакаме да станеш маркетер од светски ранг, што е можно побрзо. Ќе те наградиме веднаш штом видиме резултати! 

Инвестираме 10 пати повеќе време и пари од која било маркетинг агенција сѐ со цел да изгадиме армија од светски маркетери, па затоа сме многу пребирливи кого примаме во тимот. Сакаме да работиме само со вредни А-играчи кои сакаат долгорочно да градат иднина со нас. 

                                                                                                                                                                                                   

Главни вредности кои ги бараме:

 • Критичко размислување
 • Вистинска грижа за работата
 • Тимски играч што умее да прими критика
 • Способност за справување со одговорностите
 • Природна љубопитност, и жед за знаење и постојан напредок
 • Развиено чувство за итност и приоритетизација за најбрзо завршување на работата

                                                                                                                                                                                                   

Се пронајде во описите и сакаш да се приклучиш на „тимот од соништата“ за перформанс маркетери? Дознај повеќе на https://leansem.com/google-ads-expert/ и аплицирај денес! 

 

Испрати ја твојата кратка биографија и мотивациско писмо на careers@leansem.com со наслов „Become a Google Expert“.

* потребно е 1-2 годишно канцелариско работно искуство

КЛИКНИ