Дизајнер

 • Објавен пред 5 месеци
 • Икона
 • Активен до 06.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Издавачка куќа Икона распишува:

 

Конкурс/Апликација за работа

За работно место:

 

Дизајнер и развој на продукти

 

Опис на работни задачи:

 

 1. Дизајнирање на корици за книги и припремање на книгите за печат
 2. Дизајнирање и развој на разни пропратни продукти
 3. Припремање на маркетинг материјали за истите
 4. Следење на производството на истите и контролирање на квалитетот

 

Потребни вештини и квалификации:

 

 1. Познавање на програмите од Adobe Creative Suite
 2. Познавање на MS Office
 3. Ориентираност кон детали, организираност и способност за запазување на рокови
 4. Комуникациски вештини и способност за работа со други колеги
 5. Менаџирање со проектот од идеја до финален продукт
 6. Желба за учење на нови работи и понатамошно усовршување

 

Пожелно е:

 

 1. Познавање на процесите на производство
 2. Диплома од соодветен факултет или курс
 3. Познавање на фотографија
 4. Способност за пишување на кратки текстови
 5. Претходно искуство во слични дејности

 

Доколку овој оглас ви изгледа компатибилен со вашите желби и очекувања вашите CVа и Портфолиа можете да ги испратите на info@ikona.mk

 

КЛИКНИ