Агент за осигурување

Поради зголемен обем на работа, S/N Осигурителен Брокер има потреба од истрајни и амбициозни луѓе кои би работеле во најдобри услови и со најдобри ресурси.

 

Од таа причина објавува оглас за нови отворени работни позиции во секторот на продажба за животно осигурување.

 

Се бара:

  • лице со завршено факултетско образование и возраст над 25 год.

  • високо развиени комуникациски и презентациски способности

  • спремност за превземање на одговорност

  • конструктивно решавање на работни предизвици

  • искуство во продажба (пожелно, но незадолжително)

 

Задачи:

  • Подигање свест кај клиентите и давање финансиски совети за распределба на личниот капитал

  • подготовка на понуди за клиенти

  • негување добри меѓучовечки односи со продажната мрежа и клиентите

  • доследно исполнување на плановите за продажба и преземените обврски

 

 

S/N Осигурителен Брокер Ви нуди вработување во позитивна работна атмосфера, континуирана надградба, едукација и кариера.

 

Ве молиме Вашата кратка биографија (CV) да ја испратите на :

helena.cvetkoska@snbroker.mk

 

Кандидати со лиценца за брокер имаат предност.

 

*Избраните кандидати ги следи обука која трае 14 дена и потребно е да уплатат 1200ден за потребните материјални трошоци.

**Кандидатот се здобива и со сертификат.

*** Огласот важи за Скопје, Битола, Тетово, Куманово, Охрид, Струга и Прилеп.

КЛИКНИ