ВЕБ ДЕВЕЛОПЕР

  • Објавен пред една недела
  • АНЕТ НЕТВОРК СОЛУТИОНС
  • Активен до 06.06.2020
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Анет Нетворк Солутионс, ИТ фирма во Скопје бара веб програмери со минимум 2 години работно искуство за работа во тим, на проекти, Веб Девелопер.

 

Потребно искуство:

- PHP

- MySQL

- HTML/CSS/JS

- E-Commerce

- Wordpress

- Woocommerce 

- Cpanel 

 

Способности:

- Тимски играч

- Обрнување внимание на детали

 

Нудиме:

- Релаксирана работна атмосфера

- Солидна плата

 

Аплицирање на следната маил адреса: director@anet.com.mk

КЛИКНИ