Асистент во ревизија

РСМ МАКЕДОНИЈА, има отворено работно место на позиција асистент во сектор ревизија

Како дел од секторот за ревизија на оваа позиција, вие ќе:

 • Помагате во вршење на активности во ревизија
 • Прегледувате и подготвувате работни документи
 • Известувате за наоди
 • Комуницирате и соработувате со колеги и клиенти
 • Ќе спроведувате постапки за тестирање и уверување

Ние ви нудиме:

 • Работа со врвен професионален тим
 • Можност за долгорочна кариера
 • Постојан професионален раст и развој

Вашите идеални квалификации за оваа работна позиција се:

 • Високо образование – Економски факултет;
 • Силни комуникациски и внатрешни вештини
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Напредно познавање на MS Office, особено MS Excel
 • Уредност и посветеност кон детали
 • Желба за теренска и канцелариска работа

Вашето CV го очекуваме на [најави се за да го видиш е-маилот]

Огласот трае до: 20.09.2021

Апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани