КУВАР/КА

Ресторан Канцона во Козле(Карпош) вработува Кувар/ка.

Плата редовна и солидна .

Одлични услови за работа . 

Нудиме плата над : 40 000 денари.

Контакт телефон : 075 430 335 - Дејан

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »