Менаџер за продажба

 • Објавен на 2.2018
 • Чапе Фунги
 • Активен до 13.02.2018
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Демир Хисар

Чапе Фунги - Демир Хисар компанија за преработка, извоз и малопродажба на шумски печурки и плодови, заради зголемен обем на работа објавува оглас за:

 

Менаџер за Продажба за територијата на Македонија-  Работното место е во Демир Хисар со организиран превоз од Битола.

Потребни квалификации:

 • Способност за продажба, преговарање, комуникација со клиенти,
 • Телефонска и директна комуникација со клиенти и продажба,
 • Познавање на принципите и методите за претставување, промовирање и продавање на производите,
 • Искуство со компјутерска работа, активно работење со MS бизнис апликациите,
 • Работно искуство најмалку 1 година во продажба,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Креативност и развиени комуникациски способност за контакт со клиенти.


Одговорности и задачи:

 • Да го зголеми бројот на задоволни коминтенти со секојдневен проактивен пристап во работењето и создавање партнерски однос со постоечките и новите коминтенти,
 • Да обезбеди непречен тек на продажниот процес, остварување на плановите на друштвото во регионите, и да ги истражува и планира потребите на пазарот на Македонија
 • Предлага мерки за решавање на проблемите и унапредување на работењето и успешноста,,
 • Анализа на потребите на клиентите и партнерите во однос на производниот асортиман.


Компанијата обезбедува: 

 • Пријатна работна атмосфера, 
 • Редовна плата и организиран превоз од Битола, 
 • Работно време во една смена, 
 • Можност за професионално усовршување, напредок и обуки, 
 • Плата 18.000 ден. 


Вашата професионална биографија (CV), испратете ја на е-маил: elena.chapefunghi@gmail со назнака „Менаџер за продажба“. Комуникацијата ќе биде исклучиво по е-маил. 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ