ВОЗАЧИ – ДОСТАВУВАЧИ ОД СКОПЈЕ И ВЕЛЕС

 

Назив на работно место:

 

Возачи доставувачи од Скопје и Велес (три вработувања)

 

Достава на роба по претходна нарачка во одреден реон

 

Опис на работата (клучни задачи и одговорности, специфични знаења и потребни вештини)

  • Врши квалитетна и навремена достава на стока
  • Преземање на поврат од доставно место
  • Грижа за документација
  • Грижа и домаќинско однесување спрема возилото и стоката
  • Одлична услуга на клиенти, комуникациски и организациски способности и целосна доверливост
  • Работа во пријателска и динамична работна средина
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност
  • Достава на готови производи во трговска мрежа

Ц категорија – задолжително

Плата од 20.000 до 27.000 ден./нето плус месечни бонуси согласно поставените таргети и КПИ.

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ