КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 • Објавен пред 2 недели
 • Елен ЈТД
 • Активен до 17.09.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Елен ЈТД Виница - Елте светот на алатите има потреба од Комерцијалист за продажба на алати,бои и лакови и ХТЗ опрема на територијата на Скопје, Тетово и Гостивар.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование, високо образование ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност,
 • Претходно работно искуство во областа на градежништво, машинство, шрафовска роба и/или алати ќе се смета за предност,
 • Работно познавање од компјутери (MS Word, MS Excel),
 • Возачка дозвола  Б – категорија, (активен возач)

Очекувани способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Мотивираност и желба за усовршување,
 • Насоченост кон резултати,
 • Секогаш ориентирани кон решавање на потребите на купувачите,
 • Способност за работа во тим.

Доколку ги поседувате горенаведените карактеристики и способности, аплицирајте за оваа позиција и бидете дел од нашиот успешен тим.

Вашата биографија (CV) доставете го на следнава е-меил адрeса elte.elen@gmail.com  со наслов „За оглас - Комерцијалист“.

КЛИКНИ