Фризер / фризерка

  • Објавен пред една недела
  • Intea Forma
  • Активен до 07.12.2017
  • Позиција: Козметичар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Intea Forma:

Се бара фризер/ка

(преземи го огласот како слика)

Студио „Интеа Форма'' има потреба од фризер / фризерка со работно искуство. Студиото е лоцирано во Дебар Маало. Вашите CV-а испратете ги најкасно до 1 јануари. 

Потребни квалификации: 

-минимум работно искуство од 2(две) години
-љубезност и позитивност
-способност за тимска работа
-толерантност
-професионалност
-одговорност

КЛИКНИ