Адвокатски приправник

Адвокатска канцеларија Јосифовски има потреба од адвокатски приправник 

Потребни квалификации :

  • Правен факултет 
  • Одлично познавање на Англиски јазик,
  • Одлично познавање на MS Office.

Како да се аплицира:

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на е-меил адреса: 

[email protected] 

Краен рок за аплицирање е 30.06. 2021 година.