Персонал за продажба (продавачки) за новоотворена пекара

  • Објавен пред 7 месеци
  • The Bakery Corner
  • Активен до 27.04.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Новоотворена модерна пекара во центарот на Скопје вработува песонал за продажба (продавачки).

Контакт тел.071 387 396 или 070 767 792

КЛИКНИ