Се бара девојка за работа

  • Објавен на 2.2018
  • Apollo Boutique
  • Активен до 14.02.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Прилеп

Се бара девојка за работа во бутик!

Повеќе информации секој работен ден во Бутик Аполо -Прилеп или на 078/253-619

 

КЛИКНИ