Архитект проектант

 • Објавен пред 2 недели
 • Архитек груп
 • Активен до 25.03.2023
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје
 • Веб: arhitekgroup.mk

Друштвото за проектирање и инженеринг Архитек груп ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување на архитект проектант

Потребни квалификации, вештини и способности:

 • Минимум 3 години работно искуство од областа на проектирање
 • ВСС - архитектонски факултет
 • Овластување Б за проектирање
 • Електронски потпис
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Задолжително познавање на AutoCAD, Microsoft Word и Excel
 • Искуство во проектирање објекти 
 • Познавање и искуство во проектирање, контрола и синхронизација со други фази на проектирање

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат резиме (CV) и референтна листа на изработени проекти на е-маил адресата  [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 20.03.2023 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »