Готвач

 • Објавен пред 6 месеци
 • Приватно
 • Активен до 08.12.2018
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Се бара искусен приватен готвач. Идеален кандидат ќе биде готвач со креативен талент и желба да подготвува различни, здрави и интернационални оброци.

Потребни квалификации:

 • Повеќегодишно соодветно работно искуство
 • Високо ниво на креативност
 • Иницијатива за новитети, експериментирање со храна и нови вкусови
 • Одржување на ред и хигиена

Личен профил:

 • Љубезност и педантност, со позитивен став
 • Самоиницијативност и посветеност на работата
 • Организирана, одговорна и лојална личност

Сите заинтересирани кандидати може да се обрата на слединот телефонски број 078/479-083

КЛИКНИ