Административен работник

За компанијата: iTLogistics is a company established as a limited liability company in Macedonia in 2005. The capital of the company is German and Macedonian. We have currently a staff of 30 dedicated young professionals accompanied with the experience of associate partners’ senior experts in different areas. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ITLogistics:

Sales Expert

За потребите на ИТЛОГИСТИКА потребно е лице кое ќе биде вработено на позицијата АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК (office manager). Почетната нето плата изнесува 25.000,00 денари.

Потребни квалификации:

 • Претходно искуство на иста или слична позиција;
 • Солидно познавање на англискиот јазик;
 • Солидно познавање на Microsoft Office (word, excel, power point);
 • Способност за самостојна, како и работа во тим.

Работни задачи:

 • Водење архива и евиденција на целокупната документација поврзана со работата на фирмата;
 • Извршување на административни задачи;
 • Помош и подготовка на документи поврзани со човечки ресурси;
 • Управување со корпоративна кореспонденција, е-пошта и телефонски повици;
 • Работа со фотокопир;
 • Пречек и грижа за клиенти, подготовка и сервирање на освежување;
 • Одговорност за набавка на канцелариски материјали и производи кои се користат на дневна основа од страна на сите вработени.

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за работната позиција, испратете Ваша кратка биографија на следната e-mail адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ОГЛАС ЗА АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »