Сметководител

За компанијата: Дот Архитекти Гроуп Дооел Скопје е приватна компанија чил делокруг на работа опфаќа изготвување на проектно – технички документација, изведба и инженеринг на комерцијални, институционални и станбени... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Dot Arhitekti Group
 • Активен до 14.06.2024
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: [email protected]

Дот Архитекти Гроуп Дооел Скопје е приватна компанија чил делокруг на работа опфаќа изготвување на проектно – технички документација, изведба и инженеринг на комерцијални, институционални и станбени објекти, вклучително и проектирање и изведба на ентериерски работи.

Дот Архтекти Гроуп има потреба од: СМЕТКОВОДИТЕЛ

Потребни квалификации:

 • Високо образование – економски факултет ќе се смета за предност
 • Уверение за сметководител /овластен сметководител ќе се смета за предност
 • Познавање на аглиски јазик
 • Претходно работно искуство во сметковдство и администрација ќе се смета за предност
 • Развиени компјутерски вештини и познавање на MS Office програмите

Одговорности и задачи:

 • Спроведува административни, финансиски и организациски задачи при работењето
 • Деловна коресподенција
 • Подготовка на финансиска документација и достава до надворешно сметководство
 • Подготвувањe на финансиска документација потребна за банки и други институции
 • Следење на банкарски движења и моментална состојба, денарско и девизно работење
 • Познавање на позитивното законодавство и процедурите за работни односи
 • Познавање на прописи од областа на сметководствено работење и даноци
 • Правни работи од областа на канцелариско  и архивско работење
 • Административна подршка на менаџментот и тимот

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија на следната e-mail адреса [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »