Се бара агент за недвижности

Aгенција за недвижности има потреба од вработување на едно лице на работно место Агент за недвижности на неопределeно време. 


Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:

- Познавање на Англиски Јазик

- Активна работа во Microsoft office Word

- Поседување возачка дозвола Б категорија.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на нашата e-mail адреса: renesans@renesans.com.mk.
Платата изнесува 28.000,00 во бруто износ.

КЛИКНИ