Продажен асистент

  • Објавен пред 7 месеци
  • Идипи ком
  • Активен до 26.04.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Доколку сте комуникативни,  креативни, полни со позитивна енергија, имате способност за преговарање и продажба и имате желба да заработите договарајќи интересни понуди за нашите корисници тогаш сте подготвени да станете дел од нашиот тим! 
Испратете го вашето CV на contact@lapaj.mk, а ние ќе ве информираме за сите детали околу работата.

Гарантираме одлично иксуство, позитивна работна атмосфера, фиксна плата + процент од продажба! 

Ве очекуваме 

КЛИКНИ