Градежни работници

Плата од 20.000 ден. до 35.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • Orbita Construction
  • Активен до 27.05.2022
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна фирма од Скопје има потреба од работници на следните работни позиции:

1. БРАВАРИ И  МОНТЕРИ НА ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ 

2. ЛИМАР

3. АЛУБОНД ФАСАДЕР

4. ПОМОШНИК БРАВАР

Плата од 20.000 - 35.000 денари

Контакт : 070/308-937   Габриела 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »