Оператор на машина

Плата 30.000 ден.

  • Објавен пред една недела
  • ЕПК Плус Гроуп ДООЕЛ
  • Активен до 24.07.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје

ЕПК Плус е компанија која што се занимава со одмастување и деконзервација по машински пат на делови за потребите на фабрика за автомобилска индустрија во ТИРЗ индустриска зона Скопје. Лоцирани сме во кругот на фабриката МЗТ.

Бараме професионалци за работа во нашата компанија за позицијата:

Оперативец во производствен процес.

Работното време е од понеделник до петок од 08 до 16 часот.

Почетна плата 30.000 денари.

Потребни квалификации:

  • Средно образование
  • Со и без работно искуство
  • Организираност и одговорност
  • Способност за работа во тим
  • Мотивирана и стабилна личност

Сите заинтересирани кандидати кој ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават CV на:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »