ПРОДАЖЕН АГЕНТ

 • Објавен пред 11 месеци
 • Брансис Дооел
 • Активен до 18.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Брансис нуди решенија за менаџирање на возен парк, од основни како следење на возила до напредни интелегентни решенија за превенција од судари. Брансис моментално бара Продажен агент да се придружи на нашиот тим во Скопје.

 

Одговорности

 • Продажба преку телефон на потенцијални клиенти
 • Организирање на состаноци со потенцијални клиенти
 • Способност да одговори во извршување на административните обврски
 • Пожелно познавање на PANTHEON

 

Потребни вештини

 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлични вештини за ракување со корисници
 • Високо ниво на комуникациски и интерперсонални вештини
 • Возачка дозвола Б категорија

 

Нудиме:

 • Oсновна плата + бонус структура
 • Мотивирачка работна средина и можност за тимска работа

 

Сите заинтересирани кандидати да испратат кратка биографија (CV) на е-маил jobs@bransys.com.

 

Само оние апликации кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Нецелосните апликации нема да бидат земени во предвид.

КЛИКНИ