Менаџер и програмери (4)

 • Објавен пред 10 месеци
 • 5APPZ
 • Активен до 24.11.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

5APPZ има потреба од 1 менаџер и 4 Back-End програмери.

МЕНАЏЕР

Потребни квалификации:

 • ВСС - Економски факултет или од областа на општествените науки;
 • претходно работно искуство на иста или слична позиција минимум 3 години. 

4 Back-End ПРОГРАМЕРИ

Потребни квалификации:

 • Python
 • C# (MVC, WPF, ASP.Net, MVVM)
 • SQL, MySQL
 • Android

Работно искуство минимум 2 години.

Можност за одлична заработка - Плата + бонуси.

Вашето CV испратете го на contact@5appz.com

КЛИКНИ