Рецепционер,кувар и келнер

"Хотел Скопје" има потреба од рецепционер,кувар и келнер (по можност со работно искуство). Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на меил:info@hotelskopje.mk и за дополнително интервју ке бидат информирани.

КЛИКНИ