SMM Administrator

 • Објавен пред 3 недели
 • Convivial SMM
 • Активен до 24.11.2023
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

СММ АДМИНИСТРАТОР

 

 

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ:

 

 • Завршено минимум средно образование;

 • Добро познавање на англиски јазик;

 • Активна работа на компјутер;

 • Познавање на социјалните мрежи (Facebook, Instagram, X, TikTok, Youtube);

 • Одговорност и уредност во извршување на секојдневните обврски;

 • Организираност и способност за истовремена работа на повеќе задачи; 

 • Способност за тимско и индивидуално работење;

 • Професионалност и комуникативност.

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ:

 

 • Работно време од 40 часа неделно;

 • Редовни месечни примања;

 • Позитивна и динамична работна атмосфера;

 • Можност за брзо напредување.

 

Сите заинтересирани за овој оглас можат да испратат CV на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »