Магацински работник/Виљушкарист

  • Објавен пред 6 месеци
  • АПВ Анторис
  • Активен до 14.01.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Агенцијата за вработување АНТОРИС за потребите на свој клиент, објавува оглас за  1 (еден) извршител, за следното работно место:

МАГАЦИНСКИ РАБОТНИК


Потребни квалификации: 

  1. Минимум завршено средно образование;
  2. Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
  3. Комуникативни, способни за тимска работа,физички способни, креативни и посветени на   работата;
  4. Задолжително познавање на управување со виљушкар.

Одговорности и задачи:

1.  Работа во смени;

2.  Утовар и истовар на стоката во магацинот, вон магацинот и товарните возила;

3.  Редење, складирање на производот, односно суровината, според работниот распоред, работните  процедури и дадените упатства;

4.  Вршење на  манипулативни работи во магацинот (чистење и транспорт со прирачни средства);

 5.  Грижа за тоа стоката да биде наредена и во исправна состојба на соодветно наменети палети;

6.  За својата работа одговара пред главниот магационер и супервизорот за магацин;

Работната  позиција  е за територијата на о.Петровец.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса : kontakt@antoris.com. 

Ве молиме во предметот на пораката  задолжително наведете за која  работна позиција аплицирате.

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.
 

 

КЛИКНИ