Работник во забавен клуб

  • Објавен пред 8 месеци
  • ДООЕЛ НИТРОТО
  • Активен до 15.10.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Битола

Се бара работник во забавен клуб ( Playstation ) ESCAPE 

Потребни квалификации и вештини:

  • Основни позанавања на англиски јазик
  • Основно познавање на работа со компјутери

Што нудиме?

  • Плата 13000
  • Дополнителни бенефиции кои се предвидени за позицијата
  • Работно време во две смени од 10.00 – 17.30 часот и од 17.30 – 01.00
КЛИКНИ