локални организатори

  • Објавен пред 7 месеци
  • ДеСо
  • Активен до 12.02.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Се бараат локални организатори од повеќе градови и села  од сите делови на Македонија. Работата е со флексибилно време. Главната обврска е промовирање на вебинари (онлајн курсеви) на млади луѓе. Плаќање по учинок. Доколку сте заинтересирани, испратете кратко ЦВ на office@deso.mk  

КЛИКНИ