Асистент во сметководство

 • Објавен пред 3 недели
 • АМЕНА
 • Активен до 27.11.2023
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.amena.mk

AМЕНА - Сметководствено претпријатие, има потреба од асистент во сметководство на определено работно време.

Договорот е за 6 месеци, со можност за продолжување на неопределено. 

Работните задачи ќе се состојат од:

 • Материјално и Финансиско работење
 • Организација на документацијата
 • Следење на правила и процедури на работа
 • Тимска работа

Услови:

 • Универзитетска диплома (Предност ќе имаат кандидатите со Економски Факултет)
 • Мало работно искуство
 • Доколку сте заинтересирани за позицијата, Ве молам испратете CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Ви посакувам успех во вашата кариера.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »