Office Manager

  • Објавен пред 11 месеци
  • КОНИ-КОПИ
  • Активен до 14.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара лице за менаџирање на целодневните активности во администрација, продажба и сервис..

Прием на повик или коминтент, преусмерување, продажба, прием на порачки, закажување на сервиси, припрема на порачки и координација на испорака по поштенските компании.

Минимум услови:

1. Ентузијаст со воља за работа и учење

2. Познавање на работа на Компјутер  (Виндовс Програми, Офис програми, Социјални Мрежи)

3. Англиски јазик

4. Афинитет кон Информатички технологии и Графичка индустрија

CV-пратете на: info@koni-copy.com.mk

 

КЛИКНИ