Текстилна компанија

  • Објавен пред една недела
  • ТЕКСПОРТ -ДООЕЛ-СКОПЈЕ
  • Активен до 16.04.2018
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

Фирмата Текспорт - ДООЕЛ - Скопје, има потреба од работници со и без работно искуство, со следните работни места:

- Конфекциски работници - шивачки      25 работници

-рачни работници                                      2  работници

-рачни работници - пегла                         2  работници

телефони за контакт 022779-635  022779-629

 

КЛИКНИ