Помошник на Сервисер - монтер на клима уреди

За компанијата: Компанијата АНИТЕРМ е основана во 2005 година како компанија за изведба и продажба на софистицирани системи за греење и ладење. Од самиот почеток АНИТЕРМ е овластен застапник на познатата американска компанија... повеќе за компанијата »

Компанијата Анитерм Дооел Скопје има долгогодишно искуство во областа на климатизација, вентилација и греење и повеќе од 18 години успешно го опслужува македонскиот пазар. Поради проширување на својот тим

Распишува оглас за вработување на 2 (два):

ПОМОШНИЦИ на МОНТЕРИ/СЕРВИСЕРИ

Потребни квалификации: 

  • Возачка дозвола Б категорија

​Oпис на работната позиција: 

  • Монтирање, сервисирање и одржување на уреди за климатизација, греење и ладење

Нудиме: 

  • Позиција со полно работно време што доаѓа со конкурентна плата и политика за индивидуална евалуација на перформансите
  • Можност за обука и напредување
  • Позитивна и флексибилна работна атмосфера

Сите заинтересирани кандидати да ја испратат својата биографија на следнава e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »